Nieuws

18 Sep 2018 - Interview met Michael van Malsen
Meet Michael van Malsen! Onze nieuwste aanwinst in het strategieteam vertelt meer over de ontwikkelingen binnen media en marketing en zijn volkstuin.
Read More
17 Jul 2018 - Nieuwe rol Melanie Vermolen. Michael Nederlof Managing Director Vizeum
Per 1 september start Melanie Vermolen als Business Development Director voor Dentsu Aegis Network Benelux. Michael Nederlof volgt haar per direct op als Managing Director van Vizeum Nederland, onderdeel van Dentsu Aegis Network.  
 
Read More
27 Jun 2018 - Wat moet de Nederlandse TV doen tegen de internationale concurrentie?
Internationale platformen zoals Netflix en Youtube weten steeds meer de aandacht van de Nederlandse kijker te trekken. Nu al gaat meer dan 50% van de video-on-demand kijktijd naar Netflix en Youtube en de lineaire kijktijd daalt als sinds 2015. Wat moeten de Nederlandse zenders doen om dit tij te keren?
Read More
20 Mar 2018 - De strijd om de koppositie in radio is ontbrand
De nummer 1 positie in 2018 gaan tussen Radio 538 en NPO Radio 2. Analyse van Evert Bronkhorst over de nieuwe luistercijfers.
Read More
19 Mar 2018 - Typisch Nederlandse onderhandelingsgêne in nieuwe SNS-commercial

Wij Nederlanders vinden onszelf behoorlijke koopmannen, maar als puntje bij paaltje komt vinden we onderhandelen maar lastig. We staan met knikkende knieën bij de keukenboer. We schamen ons om te vragen om korting bij de elektronicazaak.


SNS snapt dat het ongemakkelijk is om te vragen om voordeel. Daarom krijgen klanten bij SNS Combinatievoordeel, en daar hoeven ze niet om te vragen.

Read More
21 Nov 2017 - VIZEUM GLOBAL TRENDS
In our ongoing future trends video series, Vizeum Global explores how we will all interact with advertising and technology in the future. 
Read More
07 Oct 2017 - VIZEUM WINS BIG WITH AB INBEV
Vizeum are thrilled to have been awarded the AB InBev business in North America, Africa and the Global Zone brief, and also retaining the business in Europe. This phenomenal result represents a large majority of AB InBev's global media investment.
Read More
11 Jul 2017 - Eye Wish Opticiens werkt samen met influencers
Bij Eye Wish Opticiens kan je niet alleen terecht voor goede oogzorg, maar ook voor stijladvies van professionele stylisten.
Read More
26 Jun 2017 - Rituals laat reizigers ontspannen in Hammam-abri
Met een verrassende Abri onttrekt Rituals ov-reizigers even aan het drukke stadsleven. Midden in Amsterdam wanen voorbijgangers zich in een badhuis dat bekendstaat om zijn ontspannen hammam-behandelingen.
Read More
21 Jun 2017 - De spelregels voor effectieve mobile video advertising
Binnen het speelveld van mobiele advertising is video een van de grootste groeiers. 
Read More

Vizeum Nederland

Moermanskkade 87, 1013BC Amsterdam

+31 (0)20 543 03 00

Contact

Enter security code:
 Security code